ICF-Logo

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anna Friedensberg

Kontakt

anna@livscoaching.se
073 - 309 9249

 

Livscoaching AF

Anna Friedensberg

 

Om mig

Jag har drivit företaget LIVSCOACHING AF sedan 2007. Mitt stora intresse och passion är att stödja människor på deras väg mot mer välmående, mer balans och utveckling.

Vi är många som inte hinner uppleva vare sig nuet eller våra egna liv. Jag har verkligen haft den stora förmånen att få arbeta med möten som förändrar!

 

Är utbildad Samtalspedagog, i arbetsmetoden Utvecklande Samtal, och Diplomerad och ICF-certifierad coach. Att vara ICF-certifierad coach på ACC-nivå (International Coach Federation) är en kvalitetsstämpel. Det betyder bl a  att jag följer ICFs etiska riktlinjer och kvalitetssäkrar mitt arbete genom att alltid utvärdera samtalscoachingen med mina klienter. Min grundutbildning är en Fil.Kand i Media-, och Kommunikationsvetenskap.

 

Jag har stor glädje av mitt eget inre arbete, som sträckte sig över en tioårsperiod, påbörjades med läkaren Bengt Sterns “Möt dig själv” kurs på Mullingstorp, och har genomsyrats av transpersonell psykologi, fysisk kroppsterapi och psykosyntesterapi. Att ha mött mig själv på djupet ger mig större förutsättning att kunna möta andra.

Förhållningssättet i mitt arbete är holistiskt, och utgår m a o från helheten kropp och själ. Jag är även utbildad Beröringspedagog på Axelsons Gymnastiska Institut och arbetar med taktil massage, både som egen behandlingsmetod och som ett komplement till samtal för de som så önskar. Välkommen att kontakta mig för frågor eller tidsbokning!

 

Sidan uppdaterad 2012-10-01 - Sidansvarig:Mona Lundström