Anna Friedensberg

 

Kontakt

anna@livscoaching.se
073 - 309 9249

 

Livscoaching AF

 

Röster om Anna

 

”Med mycket stark närvaro och en kärleksfull skärpa utöver det vanliga har Anna steg för steg hjälpt mig att med egen kraft ta mig från trassel till tydlighet. Tack!
Katarina. Grafisk formgivare

"Jag har fått nya mentala verktyg och handfasta metoder att strukturera min vardagssituation och öppna upp mig för kärlek och utveckling. Anna är oerhört varm, professionell och intuitiv som samtalscoach."
Eva, pedagog och egenföretagare

"Anna har för mig  varit ett fantastiskt stöd när jag befann mig i en livskris, där jag tyckte livet kändes hopplöst. Våra samtal har hjälpt mig tillbaka till livet. Anna har en unik förmåga att lyssna och engagera sig och visa förståelse samt förmedla trygghet. Om ni har behov av att prata med någon oberoende person som ni kan ha fullt förtroende för, så kan jag varmt rekommendera Anna."
Anders, Konsult med ny livsglädje.

"Anna har under våra samtal på ett kreativt och lyhört sätt hjälpt mig att medvetandegöra och förtydliga mina drivkrafter och behov."
Patric, teaterpedagog

 

"Jag kan beskriva Anna med följande ord: lyhörd, analytisk, resultatorienterad och korrekt. Jag har haft några samtal och varje dialog "levererade" resultat.Annas smarta analyser är oftast förbluffande och blir till ett välstrukturerat underlag. Underlag som hjälper mig att välja alternativ eller ta ställning."
Stefan, Ingenjör i byggbranchen

Chefsröster om Anna

”Samtalen med Anna har givit mig mycket för min personliga insikt. Ibland är det bra att stanna upp och kolla vart man är på väg. Att träffa Anna är som att stanna klockan. För mig kommer saker upp senare efter samtal med Anna, men det har satt sina spår. Förändringar tar sin tid och det måste de få göra.

Dan, Sektionschef, Sprinklerbranschen

”Anna Friedensberg har bra kompetens och integritet som coach. Samtalen har tillfört mig både nya sätt att se på mig själv och min omvärld och nya verktyg att lära mig nya sätt att leva på.

Göran, VD i utvecklingsföretag, Stockholm

”Att bli coachad av Anna Friedensberg är bland det bästa jag har gjort. Anna fick mig att se saker med andra ögon, dörrar öppnade sig för mig, kände mig stark inombords efter våra samtal, både inom min yrkesroll samt privat. Kan bara säga att alla borde få förmånen att bli coachade av Anna”.

Fd Fastighetschef Attendo Care AB

”Jag såg fram emot varje samtalstillfälle för det är sällan man träffar en människa med en sådan energi och låga och kunskap. Jag har bl a insett att det är min egen inställning till sammanhanget som är avgörande”.

Kenneth, Salesmanager, Stockholm

 

 

Sidan uppdaterad 2012-10-01 - Sidansvarig:Mona Lundström