Livscoaching AF

 

Röster om Anna


Min känsla och sammanfattning av våra möten är att Anna har mött mig med mycket värme, förståelse, läkande ord, från allra första stund. Min uppfattning om Anna är att hon har ett varmt och öppet hjärta kombinerat med ett skarpt intellekt. Anna har peppat mig som person och kvinna och givit mig mod att våga se det. Har rakryggad gått från våra möten och känt mig stärkt och älskad. På ett pedagogiskt ödmjukt och roligt sätt har Anna hjälpt mig vidare på livets väg.
Annelie K.

Anna har gett mig verktyg för att bli bättre på att känna efter vad det är jag behöver och vill, och förmågan att erkänna detta för mig själv, samt att kommunicera tydligare med min omgivning. Jag är långt ifrån fullärd men har fått en god start att kunna bryta ett gammalt beteendemönster och starta en ny väg mot bättre självinsikt och självkänsla.
Linn, IT-konsult och säljare


Som samtalspartner/ coach har Anna berört mig mycket genom sitt varsamma, genuina och närvarande sätt att vara. Hon är alltid ärlig, oerhört närvarande och mån om att möta mig där jag befinner mig. Jag har känt mig värdefull och stärkt efter varje träff. Anna har helt enkelt hjälpt mig att hitta min sanning och modet att våga gå min egen väg.
Charlotte, journalist

Samtalen med Anna har gjort mig medveten om att JAG finns och har behov. Kerstin, undersköterska

Annas utvecklande samtal gör det möjligt för mig att satsa på mina styrkor istället för att jag ska fastna i hindren. Jag har hittat tillbaka till min väg och får stöd att följa den.

Jag har fått nya mentala verktyg och handfasta metoder att strukturera min vardagssituation och öppna mig för kärlek och utveckling. Anna är oerhört varm, professionell och intuitiv som samtalscoach.
Eva, pedagog och egenföretagare.


Annas coachande samtal har gett mig ett fortsatt tillit och mod att tillåta mig tro på min inre styrka. Att få vara den jag är och verktyg att konkret komma vidare med mina livsval.
Joakim, skådespelare och student.

 

Sidan uppdaterad 2012-10-01 - Sidansvarig:Mona Lundström